Beautiful Healing, et kærligt kvikfiks til et smukkere ansigt, fornyet energi, indre ro og tættere kontakt til dit hjerte.

Beautiful Healing er et kærligt kvikfiks til dem, der har brug for fornyet energi, indre ro, et smukkere ansigt og en tættere kontakt til dit hjerte.

Føler du dig træt, og ønsker du et ‘her og nu’ løft, der kan give dig indre ro og en ny glød? En Beautiful Healing session , der gennem en enkelt behandling, giver dig den opløftning, du har brug for samtidig med at du åbner dit hjerte og får indre ro.

Hvad er Beautiful Healing:

Beautiful Healing er en kombination af A.L.T., Kranio-Sakral Terapi (KST) og healing. Gennem naturmetoden A.L.T. arbejdes der med dine muskler og bindevævet i ansigt, hals og skuldre, så huden løftes. Ved hjælp af KST fokuseres der på en stabilisering af nervesystemet, så din ro genoprettes. Endelig sætter healingen gang i dine energier gennem de syv chakra, så din balance fornyes og du får tættere kontakt med dit hjerte.

Behandlingen inkluderer én gang, og giver dig det frirum, du måske har brug for, mens du tilmed opnår et kvikfiks til ny energi.

Det får du ud af Beautiful Healing:

  • Et her og nu løft af ansigt og sind
  • Din ungpige kulør tilbage
  • Fornyet energi og indre ro
  • Kærlig kontakt med dit hjerte, som åbner sig endnu mere.
  • Lidt ekstra forkælelse i en travl og stresset hverdag

Pris:

En behandling á 75 minutter kr. 950,-.

Behandlingerne foregår på Strandvejen 147, 2900 Hellerup.

For aftale kontakt Alice Fogh på tlf. nr.: +45 40348357 el. mail alice@alicefogh.dk