Mit ønske er at hjælpe kvinder og piger i alle aldre til at få et gladere og mere harmonisk liv. Det kan gøres på flere måder. Derfor har jeg i mit praktiske virke som coach og terapeut fokus på forskellige metoder, der inkluderer ansigtsløftningsteknikker, healing, dybdegående samtaler, enneagramcoaching og Kranio-Sakral Terapi.

Uddannelse:

Jeg er certificeret behandler fra Standley Rosenberg Instituttet som:

  • AnsigtsløftningsTeknik terapeut
  • Kranio-Sakral Terapeut med speciale i stress
  • Bindevævsmassør

Hertil har jeg desuden internationalt certificerede uddannelser som coach, NLP terapeut og Healer fra Makani International Academy og Sofia Manning/Manning Inspire. Mindfulnessinstruktør fra Sussanne Wexø.

Find mere information om mit arbejde og specificeringsområder på min hjemmeside www.alicefogh.dk

Hvad mener mine klienter?

Her kan du læse lidt om, hvilke opfattelser mine klienter har haft af mig og mit arbejde.

Grete Klantsø, efter et A.L.T. forløb i forbindelse med en lammelse:
“Jeg synes, at Alice er en engageret behandler, som udstråler en varm energi. Man er helt tryg i hendes hænder og går opløftet derfra.”

Karin Nielsson, efter et A.L.T. forløb:
“Jeg er rigtig glad for, at jeg fik lavet A.L.T. Ansigtsløftning. Jeg kan tydeligt mærke, at jeg ikke spænder så meget i kæberne mere. Det er igen blevet en fornøjelse at lægge ’make up’. Jeg vil bestemt følge op på det gode resultat ved at vælge vedligehold.

Min store datter på 21 bemærkede tilmed, at jeg så mindre træt ud – så alt i alt har det været en stor succes og en rigtig god oplevelse.”